Mihaela Mocanu

MIHAELA MOCANU

Antrenor de bună stare

Interviul lunii noiembrie

În fiecare lună invit la dialog femei care lucrează cu și pentru femei pentru a discuta sincer și deschis despre provocările femeilor +30 de ani.

În luna noiembrie am stat de vorbă cu Lucica Radu, o femeie faină care te poate ajută să descoperi darurile tale și să înțelegi atât de multe despre tine. Te invit să citești mai multe despre ea și activitatea ei în interviul de mai jos. Să-ți fie cu folos 🩷

Cine este Lucica Radu?

Sunt psiholog, om de comunicare și Human Design Reader. După anii de facultate, în care am studiat și aplicat psihologia clasică mi-am dat seama că nu rezonez cu sistemul de atunci, iar lumea marketingului și a publicității m-a fascinat. Am terminat un master în publicitate și am lucrat în mai multe agenții până să am micul meu hub de creație. Pandemia m-a întors mult către prima mea pasiune: psihologia, de data aceasta văzută dintr-o abordare spirituală, holistică prin Human Design.

Cum ai descoperit Human Design și ce te-a atras cel mai mult la el?

Aș vrea să spun că l-am descoperit întâmplător, dar cum nu cred în coincidențe, aș zice că el m-a găsit pe mine. Pur și simplu o amică mi-a introdus acest sistem și am rămas în el până acum. M-am cufundat în învățare și înțelegere, atât prin cursuri, cât și prin studiu și exerciții individuale aprofundate.

Ce presupune Human Design în termeni simpli?

În termenii cei mai simpli pe care îi pot folosi: Human Design este manualul nostru de instrucțiuni, ne învață cum funcționam, cum să ne luăm deciziile, cum să dormim, ce daruri avem și care este destinul nostru. La nivel teoretic este un sistem logic care reunește principii din I Ching, astrologie, Cabala, sistemul de chakre hindus-brahman, matematică și fizică cuantică. Harta Designului uman, numită și BodyGraph, este calculată folosind data, ora și locul nașterii, pentru a dezvălui designul nostru genetic.

Există momente personale în care Human Design ți-a fost de mare ajutor?

Human Design este un experiment, al fiecăruia dintre noi. Din momentul în care l-am descoperit, îl aplic și testez în fiecare zi. Îmi este de ajutor în tot ceea ce fac, încerc să mă ghidez prin viață cu ajutorul acestui sistem.

Care sunt beneficiile aduse de cunoașterea propriului design?

În primul rând înveți să îți asculți corpul, intuiția, înveți să ai claritate, să înțelegi de ce anumite lucruri ți se întâmplă și unde ai fost condiționat de-alungul timpului. Atunci când operăm cu energiile naturale ale corpului nostru, în loc să acționăm împotriva lor, experimentăm mai puțină rezistență în viața și în corpul nostru. Trăim într-o era a suprasolicitării de informații, care poate fi interesantă și copleșitoare în același timp. Poate fi o provocare să știm cum să ne mișcăm prin lume și în ce lucruri să ne implicăm. Riscăm să ne folosim energia pentru lucruri inutile.

De unde recomanzi să începem călătoria către acest instrument?

De la o analiză individuală, fie că începi cu cea de bază în care înveți care îți este tipologia și autoritatea - adică înveți cum să îți asculți corpul și cum să îți iei deciziile. Și poți continua cu cea avansată în care intrăm în detalii despre care este mediul propice în care să trăiești, cu ce daruri și abilități te-ai născut, până la ce emoție vei simți atunci când nu ești bine aliniat.

Poți să împărtășești un exemplu concret de cum Human Design a avut un impact semnificativ asupra stării tale generale de sănătate și bună stare?

În primul rând nu m-am mai biciuit că nu sunt ca ceilalți, că nu am același nivel de energie, că am un ritm mai lent și că am nevoie de somn mai mult. Starea mea de sănătate s-a îmbunătățit, corpul meu este mai relaxat, iar eu îmi împart altfel activitățile.

Există proiecte pe care le pregăteșți pentru viitor?

Da, există, dar le anunț la momentul oportun.

Unde te găsesc oamenii care vor să lucreze cu tine?

Mă găsesc pe Instagram, @humandesign.focus. Detalii despre programele pe care le ofer le găsiți aici: https://linktr.ee/humandesign.focus

24 Noiembrie 2023


JURNAL LUNAR PENTRU FEMEI ÎN ARMONIE

Newsletter lunar creat pentru a obține armonie corp-minte-suflet

Prin înscrierea newsletter lunar vei primi un email de la mine 1 dată pe lună cu:

  • Articole despre alimente hrănitoare în funcție de sezon, rețete simple pas cu pas, soluții de simplificare a vieții
  • Interviuri cu femei inspirate prin care descoperi instrumente de autocunoaștere, dezvoltare și vindecare
  • Ai acces la articole motivaționale și la resurse exclusive
  • Primești Gratuit invitații la ateliere și programe, reduceri la partenerii mei preferați și bonusuri speciale

Înscrie-te AICI!


Mihaela Mocanu

Mihaela Mocanu

Antrenor de Bună Stare

Salutare! Eu sunt Mihaela și în ultimii 9 ani peste 1000 de femei au învățat să-și câștige luptele fără să se sacrifice pe ele, folosind strategiile mele.

CONTACT SI SOCIAL MEDIA

LINK-URI UTILE


Denumire firma: POP UP CREATE SRL

CUI: 424 01 01 001

Reg. Com. București J40/ 100/ 2019