Mihaela Mocanu

MIHAELA MOCANU

Antrenor de bună stare

Cum îmi plac mie și oamenii și vorba, invit periodic la dialog femei care lucrează cu și pentru femei pentru a discuta sincer și deschis despre provocările femeilor 30+ de ani.

În luna martie am stat de vorbă cu Oana Grozavu, Ghid spiritual, o femeie faină și frumoasă, un Suflet care se bucură de călătorie și te poate ajuta să înțelegi atât de multe despre tine. Te invit să citești mai multe despre ea și activitatea ei în interviul de mai jos. Să-ți fie cu folos 🩷

Cine este Oana Grozavu?

Oana Grozavu este un Suflet care își dă voie să trăiască din ce în ce mai liber. Este un Suflet pasionat de călătorii interioare și exterioare, care au purtat-o prin diverse locuri ale lumii și ale propriei ființe. Este o îndrăgostită de viață, de natură, de oameni, de frumos. Și, în timp ce își trăiește viața așa cum simte că este cel mai potrivit pentru ea, le insuflă și celorlalți încrederea de a o face. Îi ghidează să descopere în interiorul lor toate resursele pe care le au, care sunt nelimitate.

Cum ai descoperit calea spiritualității?

Din curizitate. :) N-am avut parte de șocuri sau de evenimente în urma cărora să caut răspunsuri, ci am fost mereu curioasă, iar acest lucru m-a dus în interiorul meu. Am avut dintotdeauna deschidere și simțeam cu ușurință energia oamenilor, însă, la început, tot ce practicam era pentru mine, pentru a mă înțelege pe mine și pe oamenii apropiați mie. Acum s-au adăugat mult mai mulți oameni apropiați mie, pentru că așa îi simt pe toți cei care mă aleg să îi ghidez. La un moment dat, după ce deja credeam că am o imagine destul de clară despre mine, am descoperit Human Design, iar atunci s-a schimbat totul. Am simțit că s-au trezit niște informații pe care le aveam în interior și am știut că acesta este drumul meu. Între timp, s-au adăugat multe alte tehnici pe care le practic. :)

Care sunt metodele/ instrumentele tale preferate de a te conecta cu energia Universului?

Cel mai mult îmi place să vorbesc direct cu Dumnezeu. Cred că toate celelalte tehnici sunt doar pentru că minții noastre îi e greu să înțeleagă că lucrurile pot fi chiar atât de ușoare, așa că avem nevoie să le complicăm puțin. Însă, desigur, fiecare tehnică are avantajele ei și cu toții avem nevoie de lucruri palpabile, pentru a ne liniști mintea. Iubesc Theta Healing, pentru că îmi permite să mă conectez direct la energia Sursei. Iubesc citirile intuitive, din același motiv, pentru că preiau mesaje din câmpul energetic al persoanei căreia îi fac citirea. Iubesc Human Design, pentru că este un instrument care ne ușurează atât de mult viața, dacă ajungem să îl înțelegem și să ne înțelegem. Iubesc meditațiile ghidate, pentru că pot sta față în față cu propriul adevăr și pentru că am învățat să nu mai fug de adevăr. Acestea sunt cele prin intermediul cărora le ofer ghidare și celorlalți, iar, în afară de cele pe care le practic, aleg periodic consultațiile astrologice, numerologice, constelațiile familiale și, desigur, Theta, pe care o aplic, de multe ori, singură asupra mea, însă și cu ajutorul colegilor mei.

De unde recomanzi să începem călătoria către calea spirituală?

Recomand să începem de la a ne elibera mintea. Când ne liniștim mintea, putem primi răspunsurile Sufletului. Tehnica pe care o alegem ca prim pas nu este atât de importantă precum pasul în sine. Iar primul pas îl va atrage, din inerție, și pe al doilea. Aș recomanda să mergem unde simțim, către cine simțim, doar pentru a învăța să ne deschidem. Și vom fi, ulterior, ghidați către multe alte tehnici și către multe alte persoane. Iar fiecare interacțiune recomand să fie făcută dintr-o zonă de curiozitate. Doar să fim deschiși să descoperim lucruri despre noi și să vedem ce mesaje vin pentru noi de la persoana respectivă sau de la ghidul respectiv. Uneori, o simplă întrebare sau un simplu cuvânt îți poate schimba viața. Ca o concluzie, important este să începem, cu orice simțim acum.

Ce înseamnă o sesiune de citiri intuitive cu tine?

O citire intuitivă presupune preluarea de mesaje din câmpul energetic al personei pentru care fac citirea. Folosesc cardurile oracol, însă am nevoie și de o fotografie recentă cu persoana respectivă. Practic, extrag carduri din mai multe pachete, iar, ulterior, transmit mesajele pe care le primesc sau pe care le simt, pornind de la mesajele cardurilor, dar fără să mă bazez pe ele. Cardurile sunt doar un punct de plecare, pentru a observa ce aspecte din interior vor să fie văzute acum. Mesajele le transmit în funcție de ceea ce simt sau văd în acele momente (uneori, când există atașamente puternice, văd și alte persoane în câmp). O citire este precum o radiografie a propriei vieți, în acest moment. Arată dinamica energetică pe care o ai acum, ce elemente vor să fie observate, poate eliberate, poate amplificate. Vezi, practic, care este adevărul, pe care poate că îl intuiai, sau de care poate că nu erai conștient. Iar, ulterior, primești și recomandări pentru a reașeza energia și pentru a aduce armonie în viața ta.

Ce mesaj ai pentru femeile care simt să navigheze prin această viață cu ajutorul spiritualității?

Nu pot decât să le felicit pentru curaj și pentru deschidere, iar mesajul meu este o recomandare, și anume să aducă o doză de joacă în acest proces. Să se bucure de proces. Să se bucure de fiecare etapă și, oricât de mare ar fi tentația (pe care o cunosc foarte bine), să nu grăbească procesul. Să se bucure de ele, să se celebreze. Nu toată lumea are deschiderea, curiozitatea și acea doză de curaj pentru a privi în interior, iar faptul că ele accesează aceste resurse înseamnă că deja sunt conectate cu Sinele lor. Aceasta ar fi recomandarea mea, să elibereze presiunea și să aducă joacă, bucurie, relaxare, chiar și distracție în acest proces.

Există proiecte pe care le pregătești pentru viitor?

Îmi place foarte mult să creez, îmi place să fiu creativă și îmi place libertatea pe care o am atunci când creez un program, atelier, proiect. Așa că, da, am multe idei pentru viitor, pe lângă proiectele deja lansate (programe, ateliere, meditații, pachete cu afirmații, jurnale și alte produse digitale). Și, desigur, ședințele 1:1, unde introduc periodic noi servicii, în funcție de nevoile oamenilor cu care lucrez. Ceea ce creez se bazează în totalitate pe nevoile celorlalți (și pe ale mele, pentru că experimentăm cu toții aceleași lucruri), de aceea încurajez mereu comunicarea și feedback-ul.

Unde te găsesc oamenii care vor să lucreze cu tine?

Pe pagina mea de Instragram găsiți o imagine cât mai amplă despre cine sunt, ce fac, ce rezultate au produsele sau serviciile oferite de mine. Acolo sunt cel mai activă, mă găsiți pe oana.grozavu, unde vă aștept cu multă iubire, într-un spațiu sigur, fără judecată, în care să evoluăm împreună.

1 Martie 2024


JURNAL LUNAR PENTRU FEMEI ÎN ARMONIE

Newsletter lunar creat pentru a obține armonie corp-minte-suflet

Prin înscrierea newsletter lunar vei primi un email de la mine 1 dată pe lună cu:

  • Articole despre alimente hrănitoare în funcție de sezon, rețete simple pas cu pas, soluții de simplificare a vieții
  • Interviuri cu femei inspirate prin care descoperi instrumente de autocunoaștere, dezvoltare și vindecare
  • Ai acces la articole motivaționale și la resurse exclusive
  • Primești Gratuit invitații la ateliere și programe, reduceri la partenerii mei preferați și bonusuri speciale

Înscrie-te AICI!


Mihaela Mocanu

Mihaela Mocanu

Antrenor de Bună Stare

Salutare! Eu sunt Mihaela și în ultimii 9 ani peste 1000 de femei au învățat să-și câștige luptele fără să se sacrifice pe ele, folosind strategiile mele.

CONTACT SI SOCIAL MEDIA

LINK-URI UTILE


Denumire firma: POP UP CREATE SRL

CUI: 424 01 01 001

Reg. Com. București J40/ 100/ 2019