Mihaela Mocanu

MIHAELA MOCANU

Antrenor de bună stare

Interviul lunii decembrie

În fiecare lună invit la dialog femei care lucrează cu și pentru femei pentru a discuta sincer și deschis despre provocările femeilor +30 de ani.

În luna decembrie am stat de vorbă cu Andra Dudea, o femeie ce te poate ghida către claritate și dialog cu sinele autentic. Te invit să citești mai multe despre ea și activitatea ei în interviul de mai jos. Să-ți fie cu folos 🩷

Cine este Andra?

Sunt un suflet căutător, explorator ce crede în evoluție și transformare foarte mult, mai mult decât în primitul pe tavă. Sunt și mamă, soție de peste 12 ani, un suflet de artist care și-a ascultat prima dată chemarea în concediul de maternitate și timp de 8 ani de zile a profesat în domeniul bucătăriei vegane trecând prin multe roluri: bucătar, blogger, trainer, dezvoltator rețete, manager de bistro; domeniu părăsit în perioada pandemiei, aparent din cauza circumstanțelor nefavorabile, dar de fapt pentru că sufletul spunea deja de ceva timp că gata, a venit timpul pentru altceva…era o oboseală acută și o neliniște, nemulțumire constantă mascată de scuzele oboselii clasice.

Cum a fost călătoria ta?

Căutând răspunsuri pentru mine, pentru sensul vieții mele la o vârstă la care îmi era și puțin rușine de ce mi se întâmplă …am descoperit numerologia Cabala, unde sufletul meu a primit răspunsuri și treptat, treptat am ajuns să ofer și eu claritate altor suflete. Acum, am 3 ani de când mă ocup cu numerologia, cursuri de numerologie, theta healling, terapie prin hipnoza regresivă, sesiuni de channeling - cronici akasha. Mai exact, susțin psiho energetic în dizolvarea blocajelor pentru a merge pe potențialul maxim, pe sensul potrivit, în armonie cu sufletul pentru că în această armonie a sufletului este liniștea și bucuria noastră a tuturor, indiferent de ce se întâmplă extern, aici este dragostea de sine.

În lumea spirituală, cum te conectezi cu acele lucruri care nu se văd, dar se simt atât de intens?

Cu toții ne conectăm cu aceste lucruri nevăzute în meditație, rugăciune, în yoga, în dragoste - sunt senzații care atunci când ai un fond nativ foarte intuitiv (cum este cazul meu, născută în zodia scorpionului) ne însoțesc dintotdeauna, așteaptă doar să le acordăm puțină atenție. Când începi să le acorzi atenție zilnic, le dai un scop frumos, nobil - acela de a aduce claritate și sens - ele devin din ce în ce mai evidente și se duc în ceea ce noi numim clarviziune, clar-gândire, clar-simțire, channeling.

De unde recomanzi să începem călătoria către calea spirituală ?

Pentru mine a început cu numerologia și cred că este un prim pas foarte natural și mai ales digerabil pentru oricine ( la fel ca și astrologia). Într-o astfel de analiză ți se dau și sfaturi, îndrumări despre cum să te conectezi cu Sinele tău, cu sufletul tău, pași accesibili pe care dacă îi urmezi consecvent alături de meditație, ascultat, citit informații în domeniul dezvoltării spirituale vei simți împuternicirea și claritatea, ghidarea naturală a Universului.

Ce este terapia prin regresie și la ce ajută?

Este un proces prin care amintiri din viața curentă, intrauterină sau anterioare, din transgenerațional pot fi accesate, explorate într-un cadru sigur. Mergem în profunzime, și descoperim care sunt lecțiile din spatele alegerilor de atunci, neînsușite sau doar parțial învățate. Văzând asta, sub ghidajul meu, îi transmiți fragmentului de suflet din acea experiență lecția, îi explici alegerea, îi aduci altă perspectivă, îi aduci alinare, iertare și liniște și astfel, acea parte din suflet blocată în suferință se liniștește și procesul de vindecare începe, eficient, multidimensional. În această călătorie ne interesează doar valoarea terapeutică a amintirilor, doar rularea lor și nu se retrăiește emoția traumei, a dezamăgirilor de atunci.

Ce înseamnă o sesiune akasha pentru tine și clienții tăi?

O astfel de sesiune este o meditație energetică care aduce răspunsuri sufletului, eliberându-l de tumult, aduce răspunsuri despre menire, talente și îndrumări practice pentru viața de zi cu zi. Pentru mine această scanare de chakre în akasha, channeling, este cea mai eficientă diagnosticare - terapie cuantică cu efecte imediate și simt că este o terapie a viitorului pentru eliberarea de acele blocaje ascunse rațiunii.

Ce le-ai spune femeilor +30 ani care caută un strop de înțelepciune și îndrumare spirituală?

În primul rând că este normal și să accepte și să îmbrățișeze total căutarea. În numerologia Cabala este un prag în jurul vârstei de 35-40 ani când sufletul cere insistent această direcționare spre spiritualitate și dacă îi dai curs total, îți construiești un viitor mai armonios, aduci vindecare și un viitor cu sens profund. Să aibă încredere în intuiția lor, în vise și dorințele cele mai ascunse, nerostite, să le exprime. Este momentul și nu trebuie să mai amâne!

Există proiecte pe care le pregătești pentru viitor?

Pe lângă consultațiile de 1 la 1, susțin odată pe lună și un curs de o săptămână pe whatsapp, cu înregistrări și materiale pdf - de numerologie pentru a te auto-cunoaște pe tine și cei din jur dar și de practici energetice, alternându-le. La sfârșitul lunii ianuarie va fii primul curs cu tema - Practici energetice și tehnici de manifestare a abundenței. Finalul lui 2024 va aduce probabil și primul curs la un alt nivel, de accesare a Câmpului akashic pentru informații și vindecare.

Unde te găsesc oamenii care vor să lucreze cu tine?

Pentru a se decide dacă rezonează cu mine și vocea mea le recomand să mă caute pe social media - Instagram și Facebook @ANDRADUDEA, blog www.amoraws.ro unde se găsesc încă și rețete vegane și raw vegane, dar și direct pe whatsapp la nr. de tel. 0724529627.

15 Decembrie 2023


JURNAL LUNAR PENTRU FEMEI ÎN ARMONIE

Newsletter lunar creat pentru a obține armonie corp-minte-suflet

Prin înscrierea newsletter lunar vei primi un email de la mine 1 dată pe lună cu:

  • Articole despre alimente hrănitoare în funcție de sezon, rețete simple pas cu pas, soluții de simplificare a vieții
  • Interviuri cu femei inspirate prin care descoperi instrumente de autocunoaștere, dezvoltare și vindecare
  • Ai acces la articole motivaționale și la resurse exclusive
  • Primești Gratuit invitații la ateliere și programe, reduceri la partenerii mei preferați și bonusuri speciale

Înscrie-te AICI!


Mihaela Mocanu

Mihaela Mocanu

Antrenor de Bună Stare

Salutare! Eu sunt Mihaela și în ultimii 9 ani peste 1000 de femei au învățat să-și câștige luptele fără să se sacrifice pe ele, folosind strategiile mele.

CONTACT SI SOCIAL MEDIA

LINK-URI UTILE


Denumire firma: POP UP CREATE SRL

CUI: 424 01 01 001

Reg. Com. București J40/ 100/ 2019