Mihaela Mocanu

MIHAELA MOCANU

Antrenor de bună stare

Termeni și condiții

Termenii și condițiile privind accesarea website-ului mihaelamocanu.ro.

Accesarea și folosirea acestui website, implică cunoașterea, acceptarea și respectarea în totalitate de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor detaliate mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a website-ului, vă recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Definiții și Termeni

Website-ul mihaelamocanu.ro este administrat de Elena Mihaela Mocanu, în calitate de administrator al Brandului Mihaela Mocanu ce este deținut de către societatea POP UP CREATE SRL, cu sediul în București, Strada Marmurei nr 1, ap 5, Sector 1, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/4806/2015, având CIF nr. 34395908. Pentru facilitarea transmiterii corecte a informațiilor vom utiliza termenul “site” atunci când ne referim la mihaelamocanu.ro

Vânzător: societatea POP UP CREATE SRL deținătorul site-ului mihaelamocanu.ro. 

Cumpărător: orice persoană fizică cu vârsta peste 16 ani sau orice persoană sau entitate juridică 

Client: orice persoană fizică cu vârsta peste 16 ani sau orice persoană sau entitate juridică

Conținut:

(1) toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic (PC, laptop, tabletă, smartphone, etc);

(2) – orice e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

(3) – orice informație legată de produsele și/sau prețurile practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;

(4) – orice date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Comanda: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul site-ului  intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe site. Comanda este acceptată de către Vânzător numai după efectuarea plății contravalorii acesteia de către Client. După efectuarea plății Vânzătorul va emite factura fiscală care va fi transmisă cumpărătorului prin email în 48 ore la adresa completată în formularul de plată online prin card bancar.

Tranzacție: încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către Vânzător Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plăți agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare/trimitere.

Comunicări Comerciale: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii afișate pe site, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.  

Contract: acordul stabilit între Vânzător și Cumpărător ca urmare a acceptării de către Cumpărător a ofertei prezentate de către vânzător în cadrul site-ului. Acceptarea ofertei se realizează prin lansarea Comenzii și realizarea plății de către Cumpărător. Prin lansarea unei Comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii produselor comandate de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice la adresa completată de Cumpărător în formularul de plată online cu card bancar. Comanda și informațiile din Termeni și Condiții puse la dispoziție de către Vânzător pe site vor sta la baza Contractului.

Informații despre produse: Vânzătorul face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea fiecărui produs în parte. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite în funcție de dispozitivului după care accesați produsele. 

Prețurile afișate pe site, la fiecare produs în parte, includ valoarea TVA. Plata se poate face online cu cardul (prin Stripe) Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plata cu cardul.

Societatea va emite Clientului o factură fiscală pentru produsele achiziționate de pe site, scop în care Clientul va furniza Societății toate informațiile necesare. Factura fiscală va fi emisă conform legislației în vigoare din România și va fi transmisă cumpărătorului prin email în 48 ore la adresa completată în formularul de plată online prin card bancar. Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest site se consideră un contract între Cumpărător și Vânzător și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că Vânzătorul se obligă să livreze/să trimită via email produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe site atunci când considerăm că acest lucru este necesar. Vânzătorul folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea Cumpărătorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Drepturile cumpărătorului & Politica de retur: Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ, iar în cazul în care clientul nu este mulțumit, are dreptul de a solicita returul în termen de 30 zile de la data facturării, conform OUG 34/2014 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale. 

Confidențialitatea datelor personale pentru clienții POP UP CREATE SRL

Vânzătorul se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, domiciliul, numărul de telefon și adresa de email. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Mihaela Mocanu și POP UP CREATE SRL numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite confirmarea și livrarea/trimiterea comenzilor, trimiterea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.

Copyright – Drepturi de autor & Proprietatea intelectuală: Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, materiale video etc.) sunt apărate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform cerințelor legale în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Conform legii, Vânzătorul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

– informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta poate informa vânzătorul pentru corectarea lor posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui site sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.

– neplăcerile create de întreruperea accesului în site datorate furnizorului de servicii internet (ISP) conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în site

– ne rezervam dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

- produsul comandat nu poate fi livrat/trimis

- identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email. 

Furnizarea de date și informații: Completarea formularelor de comandă/plată atrage obligația cumpărătorului de a furniza date și informații complete, exacte, actuale și reale despre aceștia, cum ar fi: numele și prenumele, număr de telefon, adresa de e-mail, adresa de domiciliu.  Furnizarea de către cumpărător a oricăror date și informații false este interzisă, iar răspunderea în acest caz aparține respectivilor cumpărători și nu Vânzătorului. Prin plasarea comenzii/efectuarea plății cumpărătorul acceptă ca POP UP CREATE SRL și Mihaela Mocanu să utilizeze și să prelucreze datele personale transmise către site. Toate materialele și informațiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Vânzătorului, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzătoare acestora aparțin Vânzătorului. Este interzisă postarea de mesaje de orice fel care încalcă ori prejudiciază în orice mod drepturile de proprietate intelectuală, materiale obscene ori cu conținut obscen sau pornografic, materiale defăimătoare sau jignitoare, materiale având un conținut cu caracter rasial ori discriminatoriu sau altele similare care pot conduce la perturbarea funcționării site-ului ori a serviciului ori la deteriorarea în orice mod a datelor și informațiilor de pe site ori oferite de acesta.

Drepturile Vânzătorului: Vânzătorul are dreptul de a modifica fără nici un fel de preaviz sau orice altă formalitate oricare dintre prevederile „Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului”. Orice modificare este acceptată de către vizitatorii/cumpărătorii site-ului prin simpla utilizare a oricărei facilități oferite de site sau de serviciu ori prin accesarea site-ului, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului vizitator/cumpărător de a înceta de îndată accesarea site-ului ori utilizarea în orice mod a serviciului.

Confidenţialitatea utilizatorului: Acest site are o politică foarte simplă și clară în legătură cu confidențialitatea utilizatorului: noi nu împărțim datele personale sau adresele poștei electronice cu nimeni. În plus, vizita utilizatorului este anonimă, în afara cazului în care el însuși ne dă datele proprii precum: numele, adresa poștei electronice, etc. Mai precis, mihaelamocanu.ro  nu folosește niciunul dintre programele care pot, în mod forțat, fără consimțământul utilizatorului, să citească datele personale de pe calculatorul acestuia.

Păstrăm cu atenție datele utilizatorului: Dacă utilizatorul își lăsa adresa de e-mail, noi păstrăm cu atenție toate datele utilizatorului care se găsesc pe acest site. Comportamentul nostru față de informațiile personale ale utilizatorului este foarte clar: noi nu vindem, nu împrumutăm, nu distribuim și nu aratăm datele personale ale utilizatorului, incluzând adresa de email, niciunei terțe părți. În plus, facem un efort deosebit ca informațiile pe care le dobândim de la fiecare utilizator să fie protejate la maxim și sigure la noi.

Contact suport clienți / Reclamații: Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact@mihaelamocanu.ro. Nu oferim suport telefonic, doar prin email. Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 72 ore, raportate la o zi lucrătoare. Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni. Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizarii situației reclamate.

Dispoziții finale: Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a vizitatorilor.

POP UP CREATE SRL

Strada Marmurei nr 1, ap 5 Sector 1, București

Înregistrată sub nr. J40/4806/2015

CIF nr. 34395908


Mihaela Mocanu

Mihaela Mocanu

Antrenor de Bună Stare

Salutare! Eu sunt Mihaela și în ultimii 8 ani peste 500 de femei au învățat să-și câștige luptele fără să se sacrifice pe ele, folosind strategiile mele.

CONTACT SI SOCIAL MEDIA

LINK-URI UTILE


Denumire firma: POP UP CREATE SRL

CUI: 424 01 01 001

Reg. Com. București J40/ 100/ 2019