Mihaela Mocanu

MIHAELA MOCANU

Antrenor de bună stare

101 SALATE

descoperă o nouă dimensiune a salatelor cu cele 101 rețete hrănitoare pentru prânz și cină

  • 53 rețete pentru prânz
  • 48 rețete pentru cină
  • 50 rețete de primăvară-vară
  • 51 rețete de toamnă - iarnă

Modul perfect de a te bucura de o masă sănătoasă, fără a compromite gustul sau timpul tău prețios

✨ 53 salate potrivite pentru prânz: rețete hrănitoare și îndestulătoare ca să ai energie și stare de bine
✨ 48 salate potrivite pentru cină: rețete rapide și delicioase ca să-ți bucure corpul și mintea după o zi de lucru
✨ pentru fiecare anotimp găsești rețete bazate pe alimentele de sezon și pe nevoia corpului de a se adapta la anotimpuri (salate calde, salate reci)
valori nutriționale per porție: valoare calorică (kcal), proteine, lipide, carbohidrați, fibre
sfaturi pentru a face alegeri sănătoase la cumpărături
ușor de parcurs de pe telefon, astfel că mereu vei avea la îndemână aceste rețete delicioase și sănătoase

Descoperă 3 rețete din 101 Salate

Testimoniale

Am rămas plăcut surprinsă răsfoind cartea prin diversitatea și totodată simplitatea ingredientelor. Mi-a oferit un sentiment unic pentru că te plimbă prin toate anotimpurile anului. Ușor, rapid, accesibil și gustos. Așa aș descrie această minunată carte de rețete.

Valeria

Nici nu vă imaginați câte delicii găsiți în carte.

Laura

WOW, nu mă așteptam să fie așa complex, cu poze și tot felul de informații utile. Este super! O să încerc toate rețetele.

Alina

Pe lângă faptul că începând de acum am variante pentru fiecare moment (scurt) al zilei în care pot pregăti și eu ceva de mâncare, ador combinația de ingrediente. 😍 Colecția 101 salate conține multe sfaturi utile despre produsele sănătoase de la raft, o varietate de preparate și multe sfaturi utile - ce produs să alegi, la conservă/la borcan, modalități cât mai simple de preparare și chiar salate de sezon

Andreea

Într-o lume în care ești bombardat cu informații non-stop cred că cea mai mare nevoie este de ceva aplicat, care să îți ofere rapid și concret informația pe care o cauți...Dupa ce am parcurs cartea mi-am dat seama că am uitat să ne hrănim simplu și să ținem cont de valoarea nutritivă a alimentelor în această goana de acum. Mulțumim pentru această colecție!

Adriana

De ce să cumperi 101 Salate

✔️ te hrănești sănătos, simplu și ușor
✔️ economisești timp, bani și energie
✔️ te bucuri de diversitate în farfurie

Întrebări frecvente

Cartea se livrează în format tipărit?

101 Salate este o carte în format electronic. După achiziție, pe adresa de email menționată în formularul de plată primești un email cu link-ul pentru a descărca materialul.

Cartea este o dietă?

Nu! Așa numitele diete nu funcționează decât temporar. Știi și tu asta. În 101 Salate găsești 100 de rețete cu salate hrănitoare cu instrucțiuni pas cu pas, valori nutriționale per porție (kcal, proteine, grăsimi, carbohidrați fibre) și sfaturi pentru cumpărături.

Salate sunt o masă bogată sau garnitură?

În 101 Salate găsești rețete hrănitoare, echilibrate nutrițional și constituie o masă de sine stătătoare, nu garnitură. Rețetele pentru prânz au în medie 500 kcal/porție, iar cele pentru cină 400 kcal/porție.

Salate sunt vegane?

Nu. În 101 Salate găsești o varietate de rețete cu ton, somon, carne, cu ouă sau tofu, cu nuci sau brânză, rețete vegane. Poți consulta lista cu toate rețetele în secțiunea de mai sus.


Mihaela Mocanu

Mihaela Mocanu

Antrenor de Bună Stare

Salutare! Eu sunt Mihaela și în ultimii 8 ani peste 500 de femei au învățat să-și câștige luptele fără să se sacrifice pe ele, folosind strategiile mele.

CONTACT SI SOCIAL MEDIA

LINK-URI UTILE


Denumire firma: POP UP CREATE SRL

CUI: 424 01 01 001

Reg. Com. București J40/ 100/ 2019