ZENsul Lucrurilor – Psiholog Iuliana Doroftei

ZENsul Lucrurilor  

ZENsul Lucrurilor reprezinta cabinetul de consiliere in dezvoltare personala al Iulianei Doroftei, Psihoterapeut integrativ. Cel ce priveste in exterior doarme, cel ce priveste in interior se trezeste.” (C. Jung) este unul dintre citatele sale preferate.

 

Despre Psiholog Iuliana Doroftei 

„Sunt pasionata de ceea ce este OM.
Cred ca Omul este punctul O de pe axa lumii. Si de acolo pleaca evolutia lui in doua directii: X si Y. Sau mai bine zis, catre interior si catre exterior.
Stim ca la exterior este lumea pe care o percepem cu ochii,cu mainile, mirosul si alte simturi ce au ca scop adaptarea noastra la mediul extern.
Stim ca la interior este lumea pe care o percepem cu sentimente, gandurile, emotiile si starile ce au ca scop adaptatea noastra la noi insine.
Cand sistemele de adaptare functioneaza corespunzator atat pe dinauntru cat si pe dinafara, axa respectiva devine o linie dreapta, armonioasa, perfecta, ce permite individului sa fie, in sfarsit, fericit.
Majoritatea cam stim despre ce e vorba in lumea exterioara, cam ce presupune viata noastra in societate, cam ce destinatii avem si ce comportamente sunt necesare pentru ca suntem educati despre ce si cum atat in scoli cat si in familie.
Dar despre tine insuti ce stii? Tu cine vrei sa fii cand o sa fii mare, pe dinauntru?”

Cu ce iti vine in ajutor?

Servicii de consiliere si psihoterapie individuala atunci cand:

 

Adresa cabinetului

Str.Rezervelor nr.52, etaj 1, apt.4 Rosu, Ilfov, Romania

Telefon 0771 105 416

Pagina de Facebook: https://goo.gl/dW6Mx5