Ebook - Ghidul Complet al Starii de Bine

Pași simpli de folosire a nutriției

Pentru cei care vor să obțină mai multă energie pentru ceea ce contează: să fii sănătos, să te simți bine în corpul tău, să-ți valorifici la maximum potențialul, să te bucuri cu adevărat, complet și deplin de viața ta.

  • Fără înfometare
  • Fără să-ți dai viața peste cap
  • Fără eliminarea tuturor alimentelor care îți fac plăcere

55 lei

Testimoniale

Mihaela este un om vesel și se vede de la prima discuție că este pasionată de nutriție. M-a ajutat să simplific organizarea meselor și să descopăr gusturi și combinații noi.

Alina G

N-am crezut că există program de nutriție fără restricții și înfometare până să lucrez cu Mihaela. Nu am cuvinte să îi mulțumesc pentru programul personalizat care mă ajută să aleg exact alimentele de care corpul meu are nevoie.

Ramona D

Am învățat de la Mihaela Mocanu să-mi antrenez mintea că există o cale mai bună, chiar mai plăcută dpdv alimentar. Am câștigat pe deplin controlul și acum știu ce am de făcut.

Laurențiu C

Cu ajutorul Mihaelei am scăpat de eterna grijă ce gătesc mâine. Variantele de meniuri pe care mi le-a propus și programarea pe zile m-au ajutat enorm să gătesc simplu și rapid.

Oana B

Mihaela mi-a transformat viața. Toate sfaturile ei m-au ajutat să fiu mai energică și să nu complic lucrurile pentru a mânca sănătos.

Mihaela N

Mihaela m-a ajutat să mă simt mai relaxată în privința alimentației, să rezolv problema constipației și să aleg ce alimente sunt benefice pentru corpul meu.

Nicoleta B

Întrebări frecvente

Cartea se livrează în format tipărit?

Ghidul complet al stării de bine este o carte în format electronic. După achiziție, pe adresa de email menționată în formularul de plată primești un email cu toate detaliile pentru a descărca materialul.

Cartea este o dietă?

Nu! Așa numitele diete nu funcționează decât temporar. Știi și tu asta. În carte găsești noul tău mod de a trăi. Nutriția realistă. Să-ți hrănești corpul bine și să ai loc și pentru micile plăceri. În realitate nu există alimente bune sau alimente rele. Așa că e timpul să scapi de sentimentul de vinovăție pentru că mănânci și ceea ce poftești.

Este inclus un plan de mese?

Da, găsești în carte un exemplu de plan de mese pentru 7 zile, pe care îl poți adapta preferințelor tale și nevoilor individuale. Am inclus, de asemenea, un șablon gol care poate fi imprimat pentru planificarea meselor astfel încât să economisești timp și bani.

Newsletter

Ai auzit de Revista Bună Stare și Mâncare?

Este numele newsletter-ului pe care îl scriu și pe care îl trimit cu tot dragul, săptămânal, celor peste 500 de abonați.

Îl poți primi și tu gratuit. Abonează-te!

În fiecare vineri primești un email ce conține 4 subiecte dintre care: un meniu cu mese ușoare, hrănitoare și delicioase, cu valori nutriționale și listă de cumpărături, informații de nutriție aplicată din categoria BINE DE ȘTIUT.


Mihaela Mocanu

Antrenor de Bună Stare

Să facem cunoștință. Sunt Mihaela Mocanu, Antrenor de Bună Stare și te ajut să obții stare de bine, claritate și mai multă energie pentru visurile tale, FĂRĂ SĂ-ȚI DAI VIAȚA PESTE CAP, cu ajutorul pașilor simpli de folosire a nutriției.

CONTACT SI SOCIAL MEDIA


Copyright 2022 © Mihaela Mocanu - Antrenor de Bună Stare

Toate drepturile sunt rezervate