Ebook - Ghidul Complet al Starii de Bine

Pași simpli de folosire a nutriției

Pentru cei care vor să obțină mai multă energie pentru ceea ce contează: să fii sănătos, să te simți bine în corpul tău, să-ți valorifici la maximum potențialul, să te bucuri cu adevărat, complet și deplin de viața ta.

  • Fără înfometare
  • Fără să-ți dai viața peste cap
  • Fără eliminarea tuturor alimentelor care îți fac plăcere

75 lei

Întrebări frecvente

Cartea se livrează în format tipărit?

Ghidul complet al stării de bine este o carte în format electronic. După achiziție, pe adresa de email menționată în formularul de plată primești un email cu toate detaliile pentru a descărca materialul.

Cartea este o dietă?

Nu! Așa numitele diete nu funcționează decât temporar. Știi și tu asta. În carte găsești noul tău mod de a trăi. Nutriția realistă. Să-ți hrănești corpul bine și să ai loc și pentru micile plăceri. În realitate nu există alimente bune sau alimente rele. Așa că e timpul să scapi de sentimentul de vinovăție pentru că mănânci și ceea ce poftești.

Este inclus un plan de mese?

Da, găsești în carte un exemplu de plan de mese pentru 7 zile, pe care îl poți adapta preferințelor tale și nevoilor individuale. Am inclus, de asemenea, un șablon gol care poate fi imprimat pentru planificarea meselor astfel încât să economisești timp și bani.

Newsletter

Abonează-te

Făra spam. Doar informații utile

Obține GRATUIT în fiecare vineri un meniu cu mese ușoare, hrănitoare și delicioase, cu valori nutriționale și listă de cumpărături.

Iar în fiecare marți primești informații de nutriție aplicată și tot ce-i bun pentru a avea stare de bine și mai multă energie pentru visurile tale


Mihaela Mocanu

Antrenor de Bună Stare

Să facem cunoștință. Sunt Mihaela Mocanu, Antrenor de Bună Stare și te ajut să obții stare de bine, claritate și mai multă energie pentru visurile tale, FĂRĂ SĂ-ȚI DAI VIAȚA PESTE CAP, cu ajutorul pașilor simpli de folosire a nutriției.

CONTACT SI SOCIAL MEDIA


Copyright 2022 © Mihaela Mocanu - Antrenor de Bună Stare

Toate drepturile sunt rezervate