” Mananc la mec ca e rapid!”
La intrebarea: „ma opresti si pe mine sa-mi iau ceva de la mec?” Am doar un raspuns: NU!
Ce alternativa rapida am?
Aud des ca mancarea sanatoasa nu este la fel de gustoasa, ca nu vreti sa zaboviti in bucatarie sau sa rasfoiti retete, ca nu vreti sa alocati un buget mare pe tot felul de ingrediente scumpe ori ca v-ati saturat de salate.
M-am gandit sa va raspund pregatind un fel tare bun…atat de delicios de te lingi pe degetele. Culmea, este si rapid de pregatit si ieftin! Este umplut, suculent, satios!
Calamar umplut
Ingrediente
- Calamar (intreg/tuburi)
- Rosii cherry
- Ciuperci
- Marar
- Suc de lamaie
- Ulei de masline
- Sare
- Piper
Instrucțiuni
Curat tuburile de calamar si le asez pe un servetel sa se zvante.
Torn un pahar de vin sa beau in timp ce gatesc…am la dispozitie 15 min…timp berechet.
Tai ciupercile, rosiile cherry si un tub de calamar si le arunc intr-o tigaie in care am picurat ulei de masline. Cand rosiile se inmoaie, arunc un praf de sare, rasnesc piper dupa ochi si arunc niste marar proaspat.
Cu ajutorul unei linguri, umplu cele 2 tuburi de calamar cu ce-am pregatit in pasul 3.
Intr-un vas pentru cuptor, asez calamarul umplut, cateva rosioare, suc de lamaie, un praf de sare, piper si cateva felii de lamaie pe lateralul vasului.
Fixez cuptorul pe 200 grade, introduc vasul timp de 15 min, timp in care mai beau putin vin.
Pofta sanatoasa!