De ce mancam la caserola?
Timpul este din ce in ce mai scurt pentru noi toti. Incercam sa mancam cat mai sanatos si in acord cu obiectivele noastre privind starea de sanatate si estetica, iar de cele mai multe ori mancatul sanatos implica ori alocare de timp pentru cumparaturi si preparare, ori bugete mari gratie caror putem plati timp (poate si un bucatar personal).
Ce mai mancam la caserola?
Anuntata cu trambite, saptamana trecuta a avut loc lansarea unui nou brand de mancare la caserola: 7 minutes. Produsele le-am gasit in Kaufland intr-o gama diversa (low carb, vegan, fara gluten, etc) si am decis sa testez 2 dintre combinatiile propuse de ei.
Ambalajul frumos colorat, comunica ideea de mancare naturala si putin gourmet si contine cam toate informatiile nutritionale de care ai nevoie.
Din intreaga gama de produse 7 Minutes, am ales 2 combinatii: Low carb cu Blue cheese cu nuci si legume radacinoase la cuptor si o varianta Vegan cu Tabbouleh cu linte si rosii uscate.
Cum a fost experienta gustativa?
Low carb cu Blue cheese cu nuci si legume radacinoase la cuptor:
- ceva foarte gretos, desi sunt consumatoare de blue cheese
- nu se poate manca rece, desi pe eticheta scrie SERVED COLD
- nu o sa mai cumpar
Vegan cu Tabbouleh cu linte si rosii uscate:
- pe gustul meu, bun
- mi-a placut ca am gasit si seminte de pin
- o sa mai cumpar